Η εταιρεία View of Art, προσφέρει σε εσάς με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τις εξής υπηρεσίες:
 
 
 

Πώληση χειροποίητων αυθεντικών πινάκων για όλους τους χώρους(Σαλόνι, Τραπεζαρία, Κρεβατοκάμαρα).

 

Χειροποίητα δημιουργήματα αποκλειστικά από εμάς, με άριστης ποιότητας υλικά και σε πολύ καλές τιμές! Μπορούμε κατόπιν παραγγελίας να δημιουργήσουμε ό,τι εσείς επιθυμείτε! Με συνεννόηση, παρέχεται και κορνίζα της αρεσκείας σας!

 

Εικαστική διακόσμηση επαγγελματικών χώρων-Τοιχογραφίες-Σκιτσογραφίες.

 

Ό,τι μπορεί να διακοσμήσει εικαστικά το χώρο σας, εμείς είμαστε εδώ!! Ζωγραφική σε τοίχο και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια επιθυμείτε για να ομορφύνετε το χώρο σας με σχέδια της επιλογής σας! Δίνουμε το ύφος που αρμόζει σε κάθε χώρο και το κάνουμε να ξεχωρίζει!

 

Εικαστική διακόσμηση παιδικών δωματίων-Παιδικών Σταθμών-Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.

 

Όμορφα μαγευτικά σχέδια που δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα για τα παιδιά σας είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο! Τί καλύτερο από έναν χώρο γεμάτο με χρώματα; Έναν χώρο που το παιδί περνάει τις περισσότερες ώρες της μέρας παίζοντας!!

 

Χειροποίητα δώρα για γεννήσεις ή βαφτίσεις.

Χειροποίητα ζωγραφισμένα καδράκια, για αγοράκι ή κοριτσάκι! Ένα πρωτότυπο δωράκι για μία γέννηση ή μία βάφτιση! Με τα στοιχεία γέννησης του μωρού, εμείς σας φτιάχνουμε ένα καδράκι ενθύμιο!

 

Συνθέσεις ζωγραφισμένων αρωματικών κεριών, Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και Πασχαλινές δημιουργίες.

 

Όμορφα ζωγραφισμένα κεριά είτε μεμονωμένα είτε σε συνθέσεις, για ένα αρωματικό δωράκι σε αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμη και για τη διακόσμηση του χώρου σας!Ακόμη, Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα γούρια για το νέο έτος, χριστουγεννιάτικα στολίδια με ποικίλες τεχνοτροπίες και διαφόρων ειδών δωράκια για τους αγαπημένους σας τις γιορτές!! Επίσης, χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες, για κοριτσάκια και αγοράκια, ζωγραφισμένες στο χέρι, και εμπνευσμένες από την παιδική φαντασία αλλά και πολλά όμορφα χειροποίητα Πασχαλινά δωράκια για τις γιορτές!!

 

Ζωγραφική εποχιακών σχεδίων σε βιτρίνες.

 

Ζωγραφική ποικίλων σχεδίων σε βιτρίνες με ειδικά χρώματα, ανθεκτικά σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι εσείς επιθυμείτε με τους χρωματισμούς που αγαπάτε! Τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σχέδια είναι όλα στο χέρι και θα ομορφαίνουν κάθε χρόνο τους χώρους σας!!!

 

Συνεργασία με επαγγελματίες διακοσμητές για την παροχή των προϊόντων μας σε γάμους και βαφτίσεις.

 

Βάζουμε την προσωπική μας πινελιά για να κάνουμε ακόμη πιο ξεχωριστές και όμορφες τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας! Πίνακες ταιριαστοί στο θέμα που το ζευγάρι έχει διαλέξει για τους ίδιους ή για το μωράκι τους(vintage, φύση κτλ) και άλλων ειδών πρωτοτυπίες, θα πλαισιώσουν δημιουργικά τη μέρα σας και θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις!!!